Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
Es convoquen els premis literaris ÀNGEL RUIZ I PABLO, de conte i narració curta, en llengua catalana i/o castellana

Bases pel Concurs Conte i Narració Curta Àngel Ruiz i Pablo 2015

BASES PEL CONCURS DE CONTE I NARRACIÓ CURTA ÀNGEL RUIZ I PABLO 2016

Es convoquen els premis literaris ÀNGEL RUIZ I PABLO, de conte i narració curta, en llengua catalana i/o castellana, instituïts per a la difusió d’aquests generes i de la lectura en ambdues llengües per tal d’honorar la memòria del nostre insigne escriptor.

BASES XVI PREMI DE CONTE ÀNGEL RUIZ I PABLO
(per a al·lots i al·lotes de 9 a 13 anys)

- Escriure un conte de tema lliure, amb una extensió mínima de dos fulls i màxima de quatre, en mida DIN-A4. Hauran d’estar manuscrits amb bona cal·ligrafia o mecanografiats a doble espai.
- Hi haurà un únic guanyador, que rebrà un premi valorat en 60,00€.


BASES XIV PREMI DE NARRACIÓ CURTA ÀNGEL RUIZ I PABLO
(per a al·lots i al·lotes de 14 a 18 anys)

- Escriure una narració curta en castellà o català. Temàtica lliure, amb una extensió com a màxim de 10 fulls en paper de mida DIN-A, mecanografiats a doble espai.
- Hi haurà un únic guanyador que rebrà un premi en metàl·lic de 180,00 euros.
CONDICIONS GENERALS D’AMBDÓS PREMIS:


1.- Aquest premi està organitzat per LA RÀDIO MUNICIPAL ES CASTELL i el propi Ajuntament.

2.- La decisió del jurat es donarà a conèixer, juntament amb el lliurament dels premis, en un acte públic a celebrar a la Sala d’actes del Ajuntament des Castell, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi.

3.- El jurat per ambdós premis estarà format per cinc persones, la regidora de Cultura en representació de l’Ajuntament, dues relacionades amb el mon de la docència, i dos col·laboradors de Ràdio Es Castell. Els organitzadors dels premis es reserven el dret a quedar-se els treballs guanyadors, i la possibilitat de la seva edició als mitjans de comunicació o en format de llibre. El fet de presentar els treballs a aquest concurs, indica l’acceptació d’aquestes bases per part dels autors o autores, i, en el seu cas, el de les persones responsables dels menors d’edat.

4.- El termini de presentació de les obres serà el dia 11 de març 2016 fins a les 13.30 hores.

5.- Els treballs s’han d’adreçar a RÀDIO ES CASTELL, la direcció de la ràdio es la del departament de Cultura, plaça Esplanada, 13. 07720 Es Castell. També es poden portar personalment.

6.- S’han de presentar tancats, dins d’un sobre, sense signar. Dins aquest sobre, un altre de petit que dugui escrit el títol del treball i dins el nom i llinatges de l’autor o autora, la seva adreça, la seva edat, i un numero de telèfon, així com el nom del centre on està estudiant si es el cas.

 
Imatges relacionades
 

Enllaços Relacionats
Bases (Català)
Bases (Castellà)

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell