Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell sol·licita la implicació del govern central per dur a terme projectes mediambientals

L'alcalde d'Es Castell. Lluís Camps, ha rebut aquest matí la visita de la diputada nacional, Águeda Reynés. En el transcurs de la reunió, Camps ha posat sobre la taula alguns projectes importants de caràcter mediambiental que haurien de ser traslladats al Congrés dels Diputats, amb l'objectiu d'aconseguir finançament per part de l'Estat.

En concret, l'alcalde ha transmès a la diputada la necessitat d'aconseguir finançament per al projecte de sanejament i clavegueram dels nuclis de població de Noria Riera, Trebalúger i Cala Sant Esteve. A més, Camps ha assenyalat la importància d'afrontar obres de millora i modernització de la depuradora que Es Castell comparteix amb Maó, ja que té 20 anys d'antiguitat i la vida útil d'aquest tipus d'instal·lacions és de 25 anys.

Un altre projecte que el municipi posarà en marxa amb la col·laboració dels voluntaris és la conversió de 120.000 metres quadrats de Repòs del Rei en una gran zona verda pública. Per dur a terme aquesta iniciativa de gran envergadura, i de suma importància en l'aspecte mediambiental, serà necessari aconseguir el seu finançament per part del Govern central.

Lluís Camps i Águeda Reynés han comentat també la importància que té per Es Castell seguir mantenint una estreta col·laboració amb el Consorci Militar i Autoritat Portuària de Balears, ja que es tracta de dos organismes públics que tenen molts projectes en el municipi com, per exemple, la futura recuperació dels túnels de la Plaça Esplanada, el Castell de Sant Felip i la reforma integral de Cales Fonts.

L'alcalde d'Es Castell s'ha traslladat a la diputada a les Corts Generals la seva preocupació sobre el perenne problema del transport aeri i el finançament dels municipis a través del règim especial de Balears (REB), ja que es tracta de dos assumptes capitals que han de ajudar a solucionar en gran part la doble insularitat que pateixen tots els municipis de l'illa i els seus habitants.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell