Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell inaugura dues pistes de pàdel

L'equip de govern de l'Ajuntament des Castell ha inaugurat aquest cap de setmana dues pistes de pàdel a la zona esportiva, just al costat del Poliesportiu Municipal, un projecte les obres van començar el mes de juliol de l'any passat amb un pressupost de 91.000 euros.

Es tracta d'una antiga reivindicació de la població i que contribueix a fomentar la pràctica de l'esport i un estil de vida saludable.

La gestió de la nova infraestructura esportiva la sumirà el CB Es Castell. Aquesta entitat s'ha compromès a crear una escola de pàdel, a contractar monitors titulats i a personal que pugui atendre les sol·licituds de lloguer de les pistes així com les necessitats dels seus usuaris.

Per accedir a les instal·lacions és necessari dirigir-se al costat de l'entrada principal del Poliesportiu, ja que encara no han finalitzat les obres d'obertura d'un accés independent per la part posterior del camp de futbol.

Cal destacar que les noves pistes de pàdel de Es Castell estaran obertes de 17 a 22 hores de dilluns a divendres i els dissabtes durant tot el dia. A més, els dies laborables s'obrirà al matí segons la demanda. El preu del lloguer d'una pista serà de 18 euros / hora, però els veïns de la localitat i els socis del CB Es Castell tindran un descompte de quatre euros sobre aquesta tarifa.

Les persones interessades a llogar les pistes poden trucar al número de telèfon 607 798 300 o bé també poden fer-ho en les mateixes instal·lacions.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell