Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell ofereix un premi de 100 euros a la millor comparsa de Carnestoltes

El programa d'activitats per celebrar el Carnaval que ha organitzat l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell inclou la celebració de rues i desfilades per a totes les edats.

El Carnaval 2016 començarà a les 10 i mitja del matí el proper dijous 4 de febrer amb la rua dels col·legis infantils de la localitat (Pitufilandia i Escoleta Es Castell). A les 12 hores desfilaran els nens / es del col·legi Àngel Ruiz i Pablo i a la tarda, a les 18 hores, els personatges d'Elsa i Anna de la pel·lícula Frozen amenitzaran la festa infantil que se celebrarà a la carpa de la Plaça Esplanada. Una hora més tard començarà una desfilada infantil de disfresses que finalitzarà al Centre de Cultura amb una tómbola i sorteig de regals.


La festa continuarà el diumenge 7 a partir de les 17 hores amb la Rua de Carnaval des s'Arraval Vella amenitzada per la Banda de "José y sus Muchachos". En acabar la desfilada a la Plaça Esplanada es lliuraran dos premis de 100 i 50 euros al millor grup o comparsa, dos trofeus en la categoria de parelles i individuals adults i dos més a la mateixa categoria però destinat als nens / es.


Finalment, el dimarts 9 de febrer a les 12.30 hores es durà a terme la tradicional celebració anglesa del Carnaval, amb un dinar de "pancakes" a la capella de Santa Margarida. A la tarda, a les 20 hores, el fermall final al Carnaval el posarà la cercavila de Camestortes, acompanyat per la Banda de "José y sus Muchachos", i la posterior lectura del Testament al saló de plens de l'Ajuntament de la localitat.


Cal destacar que per participar a la Rua de Carnaval del proper diumenge 7 de febrer, i poder optar així als premis, cal formalitzar una inscripció prèvia als números de telèfon 971.351.522 ó 618.382.981, mitjançant un correu electrònic a cultura @ aj-escastell .org ó personalment a les dependències de la regidoria ubicades a la Plaça Esplanada núm 13.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell