Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell s'adhereix al Dia Internacional d'Internet Segura

El municipi de Es Castell s'ha sumat avui a la celebració del Dia Internacional d'Internet Segura amb una activitat informativa per als alumnes / as de sisè de primària del CEIP Àngel Ruiz i Pablo de la localitat.

El Dia Internacional d'Internet Segura és un esdeveniment promogut per la Comissió Europea i organitzat per Insafe, la Xarxa Europea per un Internet Segur, amb l'objectiu de promoure a tot el món un ús responsable i segur de les noves tecnologies, especialment entre menors i joves. Aquest any el lema és "Play your part for a better internet" (Posa de la teva part per una internet millor).

El ciberassetjament, l'ús inadequat de les xarxes socials amb el "sexting" i el "grooming" són termes relativament nous que identifiquen amenaces latents que suposen un perill per a la població més jove si fan un mal ús d'Internet.

A causa d'això, el Govern balear ha promogut la celebració de xerrades informatives en tots els municipis de Balears que disposen de la figura d'un Policia Tutor, com és el cas d'Es Castell.

Aquest matí el Policia Tutor del municipi ha ofert aquesta xerrada als alumnes de sisè de primària del col·legi Àngel Ruiz i Pablo, mitjançant la projecció d'un vídeo, i ha respost a les preguntes dels alumnes.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell