Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències



Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Carta de agraïment actes de Carnaval

Les festes de Carnaval ja han finalitzat després d'uns dies plens d'alegria. L'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament des Castell, en nom de tota la Corporació Municipal, posa de manifest la seva satisfacció pel desenvolupament dels diferents actes i agraeix el treball i la col·laboració de tots.

Volem agrair la col.laboración de tots els vesins que s'han implicat perque els actes previstos s'hagin desenvolupat satisfactòriament, molt especialment en el “Funeral d'en Camestortes”, ja que la tasca de caracterització dels participants, la confecció del testament, la posada en escena i l'acompanyament de la Banda de José y sus Muchachos van fer gaudir a tot el poble d'una magnífica cloenda del Carnaval.

Per finalitzar, l'Ajuntament des Castell agraeix un cop més la dedicació dels voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local i els treballadors de la Brigada Municipal per l'esforç addicional durants aquestes festes, perque així residents i visitants hem pogut gaudir amb normalitat de tots els actes organitzats amb motiu de les recentment acabades festes de Carnaval 2016.


Moltes gràcies a tothom!


Equip de Govern Ajuntament des Castell

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell