Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell ret homenatge a en Biel i en Nito “Es Curro” des Cau

La carpa ubicada a la Plaça Esplanada des Castell acollirà el pròxim dissabte 20 de febrer, a partir de les 20 hores, una trobada d'amics des Cau, és a dir, de clients habituals d'aquest bar únic, emblemàtic i amb molta tradició de música marinera i menorquina ubicat a Cala Corb.


L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell retrà homenatge a en Biel i en Nito “Es Curro”, l'anterior propietari i un dels seus treballadors més fidels, ambdós ja difunts. Per aquest motiu, dissabte que ve aquest autèntic refugi de cantaires i bohemis amb més de 50 anys d'història es tancarà i es traslladarà a la carpa municipal, on se celebrarà una festa amb moltes cançons i oberta a tothom. La familia dels difunts han confirmat la seva assistència i rebran de mans del Consistori una placa recordatori de l'esdeveniment.


David Serra, un jove des Castell amant de la música tradicional menorquina, és l'actual propietari del local des del passat mes de desembre. Per tant, Es Cau segueix més viu que mai amb l'objectiu de recuperar la seva ànima i, amb aquest acte del proper cap de setmana, també per recordar i no oblidar els seus orígens.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell