Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell organitza un taller de parentalitat positiva

L'Equip Municipal d'Intervenció Familiar de l'Ajuntament d'Es Castell ha posat en marxa el passat 1 de febrer una nova edició del programa Guia de Parentalitat Positiva, elaborat per la Dra. Raquel Amaya.


Es tracta d'un taller de 8 sessions, promocionat pel Ministeri d'Educació, Política Social i Esport, impartit per l'equip tècnic de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament centrat en facilitar als pares i mares estratègies personals, emocionals i educatives que els permetin implicar-se d'una manera eficaç en la construcció d'una dinàmica de convivència familiar positiva, així com en el desenvolupament de models parentals adequats per a nens i joves.


La iniciativa està enfocada a totes les famílies del municipi sense excepció que simplement desitgen millorar la relació entre pares i fills, dotant als progenitors de les eines i les tècniques que els ajudaran en la seva tasca educativa. Les sessions alternen aspectes teòrics i pràctics que els participants poden implementar en les seves respectives llars i, posteriorment, analitzar els resultats compartint l'experiència, de manera que es crea una dinàmica de col·laboració i entesa molt enriquidora.


Les sessions es duen a terme els dilluns de 16 a 18 hores al CEIP Àngel Ruiz i Pablo. S'ha adaptat l'horari del taller a la demanda dels ciutadans, amb l'objectiu de facilitar i incentivar la seva participació en el mateix.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell