Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Oci, cultura i esport per celebrar el Dia de les Illes Balears

El programa d'actes per celebrar el Dia de les Illes Balears en el municipi començarà el proper diumenge 28 de febrer amb una visita guiada per "Es Castell al segle XVIII", a càrrec d'Amador Marí Puig. El punt de trobada serà a les 10 hores a la Sala Multifuncional.

Dia 29 de febrer el protagonisme serà per al grup amateur de música antiga Gaudium et Musica, perquè oferirà un concert a Saló de Plens de l'Ajuntament a les 20.30 hores. En acabar el concert es podrà degustar una selecció de productes típics de Balears que aporten les Bodegues Binifadet, Coinga, Gin Xoriguer i les empreses locals Carnisseria-Xarcuteria Can Nito, Ca na Maru i Menjars Preparats Mo Mare.

L'endemà, 1 de març, el Grup Equimar "Aires de Menorca" oferirà un espectacle eqüestre a la Plaça Esplanada a partir de les 12.30 hores. A més, durant tot el dia el CB Es Castell ha organitzat una jornada d'alegria i solidaritat sota el títol de "Yellow Day", amb un partit de bàsquet categoria cadet contra el CB Boscos, un espectacle de pallassos i un dinar de club amb paella i postres gratis per als assistents.

S'ha de destacar que la iniciativa del CB Es Castell inclou també una campanya de recollida d'aliments per a Càritas, de manera que es sol·licita la col·laboració ciutadana al respecte.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell