Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell commemora la seva fundació amb un homenatge a la família Vila

L'Ajuntament des Castell retrà homenatge a la família Vila en el transcurs de l'acte institucional de commemoració de la fundació de la Vila de Es Castell (4 febrer 1771) que se celebrarà demà dissabte 27 de febrer.

Es tracta d'una efemèride, que se celebrarà per cinquè any consecutiu, amb un doble objectiu de recordatori dels orígens del municipi i de reconeixement públic de vincle amb la història dels llinatges més antics de la població.

En actes anteriors es va dur a terme un emotiu homenatge a les famílies Serra, Quevedo, Victori i Espineta. Aquest any la família Vila rebrà el reconeixement del poble i de la corporació municipal.

L'esdeveniment es durà a terme a la sala de plens del consistori a partir de les 19 hores. L'alcalde Lluís Camps donarà la benvinguda als assistents i, a continuació, el Cronista Arxiver Municipal, Diego Pons, oferirà una breu conferència sobre els orígens i la història del poble. Posteriorment, es lliurarà una placa commemorativa a Lucia Vila, la mare de l'actual Senadora de Menorca, Joana Francis Pons Vila, i la persona de més edat de l'esmentat llinatge resident a la localitat.

Estan convidats a l'acte representants de les principals associacions d'Es Castell, autoritats locals i insulars i tots els ciutadans en general.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell