Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Inauguració de la nova Biblioteca Municipal d'Es Castell

El proper dissabte 12 de març a les 18 hores s'inaugurarà la nova Biblioteca Municipal d'Es Castell. Es tracta d'un projecte que es va iniciar l'anterior legislatura amb l'objectiu de posar fi als problemes d'espai de l'anterior emplaçament a la planta baixa de les Cases Consistorials.

La nova infraestuctura cultural s'ubicarà a l'Ateneu Municipal, al carrer Miranda de Cala Corb, un edifici la planta baixa de 300 metres quadrats triplica l'espai disponible en comparació a l'anterior. Durant els últims mesos s'han dut a terme obres de reforma per condicionar l'immoble i, posteriorment, dotar-lo de l'equipament necessari.

A l'acte inaugural hi assistiran les autoritats locals i insulars amb l'objectiu de comprovar personalment el resultat de la inversió realitzada. La disponibilitat de més espai en un edifici reformat permetrà oferir un millor servei als ciutadans i dur a terme més activitats culturals que fins ara. La nova Biblioteca disposarà d'un espai amb ordinadors per connectar-se a Internet i d'una zona infantil independent en la qual es podran realitzar moltes iniciatives sense molestar la resta d'usuaris, com, per exemple, el contacontes "Mitjons Salvatges", de Cuqueta de Llum , programat per al dilluns 14 de març a les 18 hores.

A més, el divendres 18 de març a les 20 hores l'actor Jordi Odri protagonitzarà una sessió de lectures per a adults amb les obres "El teu Diari", de Joan Cocteau i "L'amor és Cec", de Bors Vian.

Cal destacar que el trasllat de la Biblioteca deixa un espai lliure a la planta baixa de l'Ajuntament i això permetrà reubicar totes les dependències municipals en un mateix edifici, en benefici dels ciutadans.

Finalment, és important destacar que aquesta inauguració coincidirà amb la XX Ruta de Tapes d'Es Castell i amb la recent finalització de les obres de reforma de Cales Fonts. Es tracta, per tant, de dos motius més per no deixar de visitar Es Castell el proper cap de setmana.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell