Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Nova furgoneta per a la brigada d'obres

L'Ajuntament des Castell ha adquirit una furgoneta-grua per a la brigada d'obres. El cost del vehicle és de 17.000 euros i es destinarà a la rutina laboral dels treballs de reparació, manteniment, poda d'arbres, etc.

La iniciativa es traduirà en una major independència i capacitat d'intervenció dels treballadors municipals, ja que fins avui només disposaven d'un camió i de diversos vehicles amb molta antiguitat.

Per conduir el nou transport només cal el permís B per a vehicles de 3.500 Kg de pes i un màxim de 9 places.

El primer tinent d'alcalde d'Urbanisme, Vies Públiques i Participació Ciutadana, Florencio Conde, ha anunciat que un dels seus objectius de la legislatura contempla la modernització de la flota de vehicles de la brigada d'obres.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell