Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell aposta per la dinamització de les polítiques de joventut

L'àrea de Serveis Socials i Joventut de l'Ajuntament des Castell aposta per una major dinamització de les polítiques destinades a la població més jove del municipi.

La iniciativa consisteix concretament en la incorporació d'una educadora social que es farà càrrec del Casal de Joves i treballarà conjuntament amb la tècnica de l'àrea de joventut, amb l'objectiu de convertir aquest centre en l'eix central del servei d'atenció als joves en tots els àmbits de la salut, ocupació, prevenció, cursos, habitatge, oci, oportunitats laborals, etc.

El Casal de Joves inicia així una nova etapa amb la incorporació i que no serà l'única, ja que també s'integrarà a l'equip una monitora en pràctiques professionals no laborals fins al 30 d'abril, gràcies a un acord amb el Consell Insular de Menorca.

El projecte arrenca avui mateix ampliant l'horari d'obertura del Casal de Joves, de manera que romandrà obert els dimarts, dimecres i dijous de 17.30 a 20.30 hores i els divendres i dissabtes de 19 a 22.30 hores.

Cal recordar que l'edat mínima per entrar al Casal de Joves és de 13 anys i per poder participar en les activitats del programa Alternanits han d'haver complert per llei els 14 anys d'edat. De fet, les ludoteques que organitza l'Ajuntament són per a menors de 14 anys.

Es tracta, sens dubte, del major impuls a les polítiques de joventut que ha dut a terme l'Ajuntament de la localitat, amb la intenció d'ampliar i millorar el servei que s'ofereix a tots els joves d'Es Castell.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell