Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell s'adhereix a la campanya l'Hora del Planeta

L’Ajuntament des Castell s’ha adherit per tercer any consecutiu a la campanya l’Hora del Planeta que se celebrarà el proper dissabte 19 de març. Es tracta d’una iniciativa d’abast global impulsada pel Fons Mundial per la Natura (WWF), amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre els efectes negatius del canvi climàtic i sobre la necessitat de l’estalvi energètic i d’una transició cap a un model d’energies renovables.

La campanya convida municipis, organitzacions i ciutadania en general a apagar els llums durant una hora, de 20.30 a 21.30 hores, en una acció simbòlica a la qual s’han adherit milers de ciutats de tot el món, que apagaran els edificis i els monuments més emblemàtics.

El lema de l’edició d’enguany és “Apaga el llum i canvia pel clima. Ara és el moment”. En el cas des Castell, s’apagarà l'enllumenat dels edificis públics municipals i dels següents carrers:

Victory, Sant Jordi, Carrer Gran, Xiscu es Barberet, Rosari, Carrer de Cala Corb i Estuart.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell