Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Visita del conseller de Medi Ambient del Govern

El conseller de Medi Ambient del Govern balear, Vicenç Vidal, es reunirà demà amb els alcaldes d'Es Castell i Maó, Lluís Camps i Concha Juanola respectivament, per traçar el full de ruta del projecte de reutilització de les aigües residuals de la depuradora que tracta les aportacions hídriques de tots dos municipis, una iniciativa que van acordar abordar conjuntament les dues administracions locals fa una setmana. En aquesta reunió es parlarà també sobre el futur de l'emissari, ja que el traçat es sitúa en una zona declarada com a Bé d'Interès Cultural (BIC) ja que desemboca al Castell de Sant Felip

Cal recordar que aquest projecte contempla la separació de les aigües residuals i les pluvials per poder dur a terme un tractament terciari de l'aigua que arriba a la depuradora, de manera que podria ser reutilitzada per a fins agrícoles, recàrrega d'aqüífers i la neteja de carrers i places. A més, la iniciativa inclou també la incorporació d'algunes zones d'Es Castell que actualment no disposen de xarxa de sanejament.

Vidal, Camps i Juanola realitzaran una visita a les instal·lacions de la depuradora i al Castell de Sant Felip demà divendres 18 de març a les 17 hores i els mitjans de comunicació estan convidats a assistir-hi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell