Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell recupera un segon dia de focs artificials per Sant Jaume

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell ha contractat els focs artificials per a les festes patronals de Sant Jaume.

La novetat d'aquest any és la recuperació d'un segon espectacle pirotècnic per al dia de Santa Anna (26 de juliol), una iniciativa que es va suprimir del programa de festes ara fa nou anys i que ara s'ha decidit tornar a implementar.

Per tant, durant les pròximes festes de Sant Jaume residents i visitants podran gaudir dels focs artificials en dues ocasions, els dies 25 i 26 de juliol, una iniciativa amb un cost de 4.500 euros el primer dia i 2.500 euros el segon, 7.000 euros en total.

Cal destacar que en les negociacions amb l'empresa Pirotècnia Lluch s'ha arribat a l'acord d'oferir la segona jornada de focs artificials per gairebé la meitat del seu preu, però mantenint la qualitat i el nivell de l'espectacle.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell