Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències



Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els taxis d'Es Castell promocionen el Primer Sol d'Espanya

Els set taxis amb llicència de l'Ajuntament des Castell s'han incorporat al vidre del darrere dels seus vehicles una imatge amb una impressionant sortida del sol captada des de la Porta d'Eos a Cales Fonts.

Es tracta d'una imatge de vinil microperforat homologat que ha elaborat l'empresa Rètols Irla, amb un cost de 80 euros + IVA cadascuna a càrrec de les arques municipals.

L'objectiu de la iniciativa és promocionar Es Castell amb el pretext que és el primer municipi d'Espanya on surt el Sol. Un fet que permet captar l'atenció de residents i visitants amb imatges impactants, amb l'objectiu d'incentivar les visites comercials i turístiques en benefici de l'economia local i insular.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell