Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La XI Fira d'Abril de Menorca se celebra per quart any consecutiu a Es Castell

El municipi des Castell acollirà per quart any consecutiu la celebració de la XI Fira d'Abril de Menorca els dies 8, 9 i 10 d'abril, un esdeveniment multitudinari que ha registrat en edicions anteriors una assistència de 3.500 persones aproximadament.

L'Ajuntament de la localitat ha instal·lat una carpa de 850 metres quadrats a la Plaça Esplanada per acollir totes les activitats que ha organitzat la Casa d'Andalusia de Menorca.

La inauguració i Obertura del Reial de la Fira se celebrarà el divendres dia 8 d'abril a les 20:45 hores a càrrec de l'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, i la presidenta de la Casa d'Andalusia de Menorca, Josefa Morillas. Posteriorment, l'Andalús de l'Any 2016, Manolo Rober Barbancho, procedirà a la lectura del Pregó i a les 22 hores el Cor Rociero de la Casa d'Andalusia oferirà la primera actuació.

L'endemà, dissabte 9 d'abril a partir de les 12.30 hores, l'Associació Ball de Saló de Ciutadella i Gimnàs Ca Nostra oferiran una actuació de dansa moderna, hip-hop, Zumba Kids i Zumba fitnnes. La festa seguirà amb una actuació de flamenc a càrrec de l'Estudi de Dansa la Nave i a la tarda, a les 17.30 hores, se celebrarà un espectacle eqüestre a càrrec de Grup de Cavallers de Maó i Grup de Carruatges Antics.

L'Escola de Ball i els Quadres de Ball Amor de la Casa d'Andalusia de Menorca actuaran la nit de dissabte i Aires del Sud oferirà l'últim concert en directe de la jornada a partir de les 23.30 hores.


L'últim dia de la Fira, diumenge 10 d'abril, començarà amb el primer concert de la Banda de Música cap de Fibló, a les 12.30 hores, li seguirà una hora després l'actuació de Tango Rioplatense Tango Menorca i l'Escola de Ball Casa de Andalusia de Menorca ia les 16.30 hores es procedirà a la Cloenda del Reial de la Fira.

L'Ajuntament des Castell i la Casa d'Andalusia de Menorca conviden a la Fira a tots els residents i visitants, amb especial atenció per als 7.000 andalusos que viuen actualment a l'illa.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell