Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell diu no a la violència de gènere

L'Ajuntament des Castell dedicarà la festa de Sant Jordi a la lluita contra la violència de gènere. Per aquest motiu, ha organitzat tota una setmana repleta d'activitats lúdiques i culturals, amb l'objectiu de sensibilitzar la població de què es tracta d'una xacra de la societat que s'hauria eradicar.

Els actes començaran dia 19 d'abril i finalitzaran el 24 del mateix mes, tot i que ahir mateix es va inaugurar a la Sala Multifuncional l'exposició "Dones, totes som una", una iniciativa que s'emmarca en el programa d'activitats previst.

Se celebrarà un acte cada dia i el proper dia 19, a les 20 hores, es durà a terme una conferència al saló de Plens de l'Ajuntament sobre "la violència de gènere i la societat patriarcal", a càrrec de Victòria Coll Hellyer.

Dia 20, a la mateixa hora i mateix lloc, tindrà lloc un recital poètic i líric sobre els "sentiments d'amor en cançons i poemes", de Joana i Àngels Bagur i Diego Pascual.

Seguint amb el mateix horari i el mateix emplaçament, dia 21 es projectarà la pel·lícula "Te doy mis ojos" i posteriorment se celebrarà un col·loqui.

Divendres dia 22, a partir de les 21 hores, la Plaça Esplanada serà l'escenari d'un nou Festival Siempre Salón que en aquesta ocasió comptarà amb l'actuació de Chipper, un dels participants del concurs televisiu Operación Triunfo 2008. L'entrada / donatiu per assistir al concert és de 5 euros, ja estan a la venda a les oficines de l'Àrea de Cultura, i la revaudació es destinarà a una associació que lluita contra la violència de gènere.

Dia 23 a les 10 del matí s'obrirà el mercat de llibres i roses a la Plaça Esplanada. Al migdia, 12 hores, es procedirà al lliurament del premi de pintura sant Jordi a la Sala Multifuncional ia la tarda, 19.30 hores, la companyia Teatre de Xoc oferirà a l'Ajuntament un espectacle Impro Fòrum contra la violència de gènere.

Per finalitzar, l'últim acte en contra de la violència de gènere es celebrarà dia 24 a la Plaça Esplanada i consistirà en una concentració popular i un concurs de paelles en què participaran nombroses entitats que disposaran d'una petita guardiola per recaptar fons.

L'Ajuntament ha confeccionat 500 pins per a l'ocasió amb el lema "Es Castell diu no a la violència de gènere"

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell