Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
Els ciutadans rebran un ampli ventall d'informació d'interès del municipi des Castell

L'Ajuntament des Castell engega un servei d'informació a través d'smartphone

L'Ajuntament de es castell acaba d'engegar una nova eina de comunicació amb la ciutadania. Es tracta d'un servei d'enviament d'informació de l'Ajuntament a través de l’aplicació Whatsapp. Tot aquell que vulgui i disposi d'un smartphone podrà donar-s'hi d'alta amb un sol clic i de forma gratuïta.

Simplement s’ha d’enviar un missatge amb la paraula ALTA a través de Whatsapp al número 616.833.400. En un breu termini rebrà un missatge de benvinguda i de seguida començarà a rebre un ampli ventall d'informació d'interès del municipi des Castell (concerts, exposicions i altres actes, terminis de pagament de taxes, d'inscripció a activitats, rutes de tapes, possibles emergències i un llarg etcètera).

Heu de tenir en compte que no és una eina a través de la qual les persones puguin comunicar-se amb l'ajuntament, per la qual cosa els missatges no podran ser contestats.

Desitgem que gràcies a aquest nou servei la informació municipal arribi de forma més fluïda a la ciutadania.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell