Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Repintat de les places d'aparcaments amb matrícula reservades per a minusvàlids

La brigada d'obres de l'Ajuntament d'Es Castell ha iniciat aquesta setmana la campanya de repintat de la senyalització viària amb el canvi de color de les deu places d'aparcaments amb matrícula del municipi reservades a minusvàlids.

Els aparcaments per a minusvàlids són habitualment de color blau, però alguns residents disposen de places d'ús exclusiu aisgnadas per a tot l'any perquè, a causa del seu nivell de discapacitat, necessiten disposar d'un espai on aparcar el seu vehicle el més a prop possible del seu domicili. Aquestes zones reservades estan senyalitzades amb la matrícula del vehicle però ara, a més, estan sent pintades de color groc per diferenciar-les de la resta que són de color blau.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és evitar que els turistes que al seu país d'origen són usuaris de les places d'aparcaments reservades per a minusvàlids es confonguin i aparquin en alguna d'aquestes zones d'ús exclusiu, provocant un greu contratemps als seus propietaris.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell